Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajtova

Naš cilj je da povoljnom izradom sajtova doprinesemo većoj zaradi naših klijenata. Želimo da Vam posao dobro ide i tu smo da Vam pomognemo.

Recite nam kakav sajt želite, a mi ćemo Vaše želje sprovesti u delo. Izrada sajtova za predstavljanje preduzeća, proizvoda ili usluge – gotovo za 3 dana.

Da bismo izašli u susret svim klijentima i omogućili im da se bave svojim poslom, da ne troše vreme na održavanje sajta i da njihov sajt uvek bude moderan i ažuriran najnovijim informacijama, u nudimo povoljno pakete za mesečno održavanje sajta. Mesečno održavanje sajta uključuje dodavanje novih sadržaja na sajt, redovan bekap sajta kao i SSD hosting sajta za sve vreme trajanja održavanja sajta.

Kad se radi o izradi sajta, pre nego što se počne sa izradom, trebalo bi imati okvirni plan kako će vaš budući sajt trebao da izgleda. Tu ne mislimo na sve detalje oko izrade sajta, nego na neke osnovne stvari kao što su boje koje bi ste voleli da budu zastupljene na sajtu. Takođe, ako ste videli neke sajtove koji Vam se sviđaju, dobro je da nam pošaljete link, a to sve će nam pomoći tokom izrade sajta da sajt napravimo upravo onakvim kakvim bi ste Vi želeli. Isto tako od vrste delatnosti poslovanja u mnogo čemu zavisi izgled i funkcije sajta kao i broj strana…

Da li želite sajt za online prodaju, ili želite blog, ili možda vam treba prezentacija posla ili firme, delatnosti. Da li taj sajt treba da liči na neki koji ste imali prilike da vidite…

Ako posedujete apartmane za odmor na moru, planini ili nekom jezeru ili u banji, budite sigurni da će vam posećenost apartmana sve više zavisiti od poseta sa interneta. Ako još nemate sajt, vreme je da ga naručite.

Zanima Vas cena izrade sajta? Na stranici cenovnik nalaze se cene za izradu sajta.

Činjenica je da vam je sajt potreban i iz dana u dan biće sve potrebniji kako sve veći broj kupaca i klijenata bude usluge i proizvode kupovao putem interneta.

Samo oni koji imaju sajt, biće u stanju da se ravnopravno bore sa konkurencijom. Nepostojanje sajta će kod svake firme dovesti do pada prometa roba i usluga. Nemojte čekati da se to dogodi, poručite sajt, kako bi se na vreme mogao pozicionirati na pretraživačima.

Osim toga sajt znači ozbiljnost u poslovanju, pa isto kao i lep poslovni prostor, generalno povećava vaš ugled firme u očima saradnika i klijenata.

Izrada sajta je potrebna i pevačima, muzičkim orkestrima i svima koji žele da predstave svoju kreativnost. Međutim, mnogi umetnici stavljaju dizajn iznad potreba korisnika pa se mnogi sajtovi muzičara veoma sporo učitavaju iz razloga što nisu optimizovani. Trubači Beograd su primer za sajt sa fokusom na brzo učitavanje.

Za one koji već imaju sajt nudimo povoljno održavanje sajta uz mogućnost izbora paketa koji Vam najviše odgovara. Uz ovu uslugu znači da više nećete morati da se brinete o tehničkim detaljima sajta jer mi preuzimamo sve aktivnosti oko održavanja sajta.


Redosled izrade sajta

Izrada sajta Valjevo, Beograd i Novi Sad

Izrada sajta :

– Kažete nam Vaše potrebe i zahteve
– Konsultujete se sa nama oko izbora domena za svoj sajt ( veoma važna stavka u SEO optimizaciji )
Kažete nam koji Vam se sajtovi sviđaju
Izrada dizajna – mi vam pokažemo kako vaš sajt može da izgleda
– Po odobrenju dizajna za vaš web sajt, počinje realizacija sajta
– Nakon kreiranja sajta , pre nego što se sajt nađe na serveru , čekamo potvrdu da je to ono što tražite
– Zatim objavimo sajt i prijavimo ga na Google pretraživač, Yahoo, Bing i druge a takođe ga upišemo i u direktorijume sajtova.


Sajt koji radimo treba prvenstveno svidi Vama, zato sajt dizajniramo u skladu sa Vašim željama, uz sugestije i predloge sa naše strane kako bi sajt bio i po meri Vaših budućih klijenata. Vodimo tom računa o kvalitetu izrade sajta, brzini učitavanja, lakoći kasnijih eventualnih izmena, optimizovanosti za pretraživače i mnogo čemu još.

dizajn-po-zelji


SEO – optimizacija sajta za pretraživače

Šta je SEO i da li može da mi pomogne ?

SEO optimizacija je skup radnji koji omogućava da vaš sajt bolje bude rangiran u odnosu na druge u pretraživačima za određene ključne reči. Zapravo podrazumeva da sajt u toku izrade bude dobro organizovan, sa pravilnim rasporedom naslova, ključnih reči, tagova i mnogo toga još. SEO podrazumeva da se u toku izrade sajta u tekstovima koriste one u reči i fraze koje bi korisnik u pretraživanju koristio. Jedna ista stvar se može nazvati na više načina (kao u ukršetnim rečima) ali na sajtu treba da dominiraju one reči koje korisnici najviše koriste kad traže neku uslugu.
SEO može da vam pomogne mnogo. Ako ste među prvima u potrazi, imaćete više poseta na sajtu, ako imate više poseta na sajtu, više ljudi će vas kontaktirati.


Internet marketing
Web marketing , reklamirati se na Google ili Facebooku

Pored tog što radimo izradu sajta , što je veoma važno , radimo i web marketing ( Internet oglašavanje ) .

Internet oglašavanje nudi da investiranjem u reklamu dobijete više poseta za vaš sajt .

Google oglašavanje predviđa da kada neko uđe u termin na Google.rs, stavite vaš oglas u prvoj pretrazi i platite kad neko klikne na njega.

Dok Facebook oglašavanje nudi oglašavanje Facebook stranice , ili određenog sajta , preko oglasa koji se pojavljuju sa desne strane ili u newsfeedu.