Koji je trenutno najpovoljniji Hosting u Srbiji

Oblaci.rs – hosting za 1 sajt 720 din godišnje

Najpovoljnija varijanta za hosting jednog sajta je Telekomov hosting dostupan na sajtu – oblaci.rs. U ponudi su povoljne cene hosting paketa. Najmanji paket košta oko 700 din godišnje u okviru koga možete da hostujete sajt veličine do 500mb što će velikoj većini korisnika biti dovoljno. Na primer možete hostovati sajt u WordPress-u. Možete birati da li će vaš sajt biti na Apache ili Nginx serveru. Mala razlika u odnosu na druge pružaoce hosting usluga je u tome što Telekom umesto cPanela ima Plesk panel. Osim osnovnog, u ponudi su i veći paketi hostinga.

Eunet.rs – hosting za 5 sajtova 3700 din godišnje

Ako uzmemo u obzir odnos cene i kvaliteta kao i broja sajtova koje možete hostovati, najpovoljniji hosting u Srbiji je SBB to jest Eunet Hosting. SBB Hosting u svom najmanjem paketu koji košta samo 3700 din godišnje omogućuje da imate čak pet web sajtova i email naloge na domenima. To iznosi nešto više od 600 din po sajtu što je izuzetno povoljno.

Eunet Hosting omogućuje plaćanje putem mesečnog računa, što znači da hosting za sajt plaćate svakog meseca 360 dinara.

Besplatan hosting za biznis korisnike SBB

Ova pogodnost važi za SBB biznis korisnike koji preko firme plaćaju internet. SBB je svojim biznis korisnicima omogućio besplatan hosting za 3 sajta kao i email naloge na domenima.

Ako tragate za pouzdanim hostingom a imate više sajtova, preporuka je Eunet hosting kao najpovoljniji Hosting u Srbiji.

OVH.net – Besplatan mikro hosting od 10mb

Ako hoćete da prođete stvarno jeftino i besplatno hostujete svoj sajt a niste SBB biznis korisnik, možete iskoristiti besplatan hosting od 10 MB preko francuske kompanije OVH. Besplatan hosting sa besplatnim SSL sertifikatom možete imati ako registrujete svoj domen putem kompanije OVH.

Naravno, ovaj hosting ne nudi SQL baze ali možete koristiti mySql i imati dinamički sajt. Sa malo kreativnosti i kombinovanjem sa besplatnim servisima za hostovanje slika, možete imati sajt od više stotina stranica pa čak i online prodavnicu i to na besplatnom hostingu a pored hostinga i email na vašem domenu.