Niska cena izrade i održavanja sajtova

Koji je trenutno najpovoljniji Hosting u Srbiji

Ako uzmemo u obzir odnos cene i kvaliteta kao i broja sajtova koje možete hostovati, najpovoljniji hosting u Srbiji je SBB to jest Eunet Hosting. SBB Hosting u svom najmanjem paketu koji košta samo 3700 din godišnje omogućuje da imate čak pet web sajtova. To iznosi nešto više od 600 din po sajtu što je izuzetno povoljno. Najniža cena hostinga u Srbiji kod neke od firmi koje nude hosting usluge iznosi 2000 dinara za samo jedan sajt.

Eunet Hosting omogućuje plaćanje putem mesečnog računa, što znači da hosting za sajt plaćate svakog meseca 360 dinara.

Besplatan hosting za biznis korisnike

Ova pogodnost važi za SBB biznis korisnike koji preko firme plaćaju internet. SBB je svojim biznis korisnicima omogućio besplatan hosting za 3 sajta.

Ako tragate za dobrim hostingom, preporuka je Eunet hosting kao najpovoljniji Hosting u Srbiji.

Međutim ako hoćete da prođete jeftino a niste SBB biznis korisnik, možete iskoristiti besplatan hosting od 10 MB preko kompanije OVH. Besplatan hosting sa besplatnim SSL sertifikatom možete imati ako registrujete svoj domen putem kompanije OVH. Naravno, ovaj hosting ne nudi SQL baze ali možete koristiti mySql i imati dinamički sajt. Sa malo kreativnosti i kombinovanjem sa besplatnim servisima za hostovanje slika, možete imati sajt od više stotina stranica pa čak i online prodavnicu i to na besplatnom hostingu.

Još jedna varijanta za hosting je Telekomov hosting, u ponudi su povoljne cene hosting paketa, nešto od 700 din godišnje ali ih nisam koristio.

onda dobijete kostim paket od 10 besplatno ali to nije sve vina Sky Hosting možete da poštujete Sajt ali takođe ukoliko imate potrebe za više prostora za slike i ostale stvari na internetu se nalazi broj servisa koji nude besplatno postavljanje slika 26 slike postavite na neki besplatan servis i zatim ih prikažete na vašem sajtu ukoliko vi to ne znate da uradite možete naručiti izradu profesionalnog web sajt sa super povoljnim cenama Čije će trošak pusti ga biti besplatan zato pozovite odmah i uživajte u vašem novom web sajtu