Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Mesečno održavanje sajta cena 20 eura

Kad imate web sajt, u većini slučajeva vam je potrebno mesečno održavanje sajta cena usluge sa ukljucenim bekapom podataka iznosi 20 eura mesečno.

Uz održavanje sajta dobijate mogućnost da web sajt koji posedujete bude redovno osvežavan novim vestima i dešavanjima koja će interesovati vaše klijente. Materijal koji nam dostavite ili oblast koju odaberete shodno kategoriji vašeg poslovanja, biće izvor vesti i objava koje ćemo objavljivati na vašem sajtu.

Sastavni deo usluge mesečno održavanje sajta je optimizacija sajta. Optimizacija obuhvata rad na sajtu koji ima za cilj da pretraživači što bolje „razumeju sadržaj“ sajta kako bi ga uvrstili na bolje pozicije u rezultatima pretrage. Pravilno pisanje tekstova uz korišćenje onih reči koje vaši ciljni klijenti koriste prilikom traženja robe ili usluga koje pružate, doprinosi boljoj poziciji sajta. Isto tako sastavni deo optimizacije sajta je povećanje brzine učitavanja sajta a prva i glavna stavka kod toga je smeštanje sajta na kvalitetan i pouzdan hosting.

Svi sajtovi koje održavamo se hostuju na kvalitetnim serverima kompanije Hetzner online AG iz Nemačke što omogućuje nesmetan rad sajta bez prekida 24h dnevno uz veliku brzinu što znači gotovo trenutno učitavanje stranica.

Ako je sajt za koji je potrebno održavanje sajta urađen u nekom poznatih CMS sistema naša usluga održavanja obuhvata i ažuriranje sajta novom verzijom datog CMS.

Na kraju da navedemo i to da cena održavanja sajta zavisi od vremena koje svakog meseca posvećujemo radu na održavanju sajta.

Ako je vama potrebno više tehničko održavanje sajta koje ne zahteva naše često angažovanje, cene mesečnog održavanja sajta mogu biti 10 eura.