Najbolji wordpress hosting sa besplatnim domenom

WordPress hosting sa besplatnim domenom je sjajna prilika da dobijete kvalitetan hosting za vaš sajt koji je zasnovan na wordpress sistemu.Ukoliko uz hosting želite dobiti i besplatan domen, onda je savet uzeti WordPress hosting kompanije Inmotion.

Uz svaki wordpress hosting koji zakupite osim domena, dobijate i besplatan SSL sertifikat koji omogućuje sigurnu komunikaciju vašeg sajta i sigurnost u transferu podataka što je veoma bitno prilikom kupovine proizvoda, kao i prilikom ukucavanja email adresa ili podataka klijenta u kontakt fome.

Naravno ne treba zaboraviti ni to da sajtovi koji nemaju SSL sertifikat po pravilu će imati nižu poziciju u pretrazi.

Firme koje pružaju namenski WordPress hosting

Ukoliko se odlučite Hostwinds wordpress hosting, možete očekivati da ćete dobiti hosting za wordpress sajt po najpovoljnijoj ceni na koji možete postaviti jedan sajt. Pritom imate neograničen prostor na disku što znači da vaš sajt može biti veliki kao i neograničen internet protok sa velikim brojem posetilaca u toku meseca. Osim osnovnog Basic hostinga u ponudi je i napredni Advanced hosting koji omogućuje da postavite 4 sajt dok na Profesionalni hosting možete smestiti neograničen broj sajtova.

Ako se odlučite za Inmotion wordpress hosting, ono što je važno napomenuti jeste da dobijate uz hosting jedan besplatan domen i 50 GB prostora za vaš sajt. S obzirom da većina sajtova ne zauzima više od jedan do dva gigabajta u potpunosti je jasno koliko je ova ponuda za wordpress hosting prava stvar za vas i za potrebe vašeg sajta koji će u potpunosti biti zadovoljen jer osim velikog prostora za vaš sajt koji vam nikad neće zafaliti, dobijate i neograničen saobraćaj a to znači da vaš sajt na wordpress hostingu može imati veliki broj posetilaca. Takođe u paketu za wordpress hosting imate i neograničen broj mail-ova koje možete otvoriti a ono što je glavno od svega je što dobijete kupon sa 150 dolara kredita koji možete iskoristiti na reklamne kampanje.

Najbolji način da postavite sajt na server koji je optimizovan za isporuku wordpress sajtova jeste da odaberete kvalitetan hosting.

Za Inmotion i za Hostwinds hosting, potrebna vam je samo platna kartica za internet ili PayPal nalog.

Kako bi ste odabrali najbolje rešenje od firme koje su vam na raspolaganju izdvajamo Inmotion hosting, gde možete poručiti različite pakete u zavisnosti od vaših potreba. Tu se naravno nalaze paketi optimizovani za wordpress hosting a koji podržavaju hostovanje jednog, dva tri ili šest sajtova. Takođe popularan je i neograničeni wordpress hosting gde možete staviti neograničen broj sajtova. To upravo znači da možete imati 20, 30, 100 i više sajtova za vaše kao i za potrebe vaših klijenata ili reklame pojedinih proizvoda.

Ako želite da hosting za wordpress sajt zakupite od domaće firme onda je preporuka da uzmete hosting na Dream hosting sajtu. Na taj način ćete imati siguran i povoljan hosting za vaš sajt. Možete odabrati bilo koji paket SSD hosting koji omogućuje hosting za određen broj sajtova (SSD Lite – 2 sajta, SSD Pro – 6 sajtova i SSD Ultimo – 10 sajtova).
Naravno SSD hosting je u neku ruku brži od standardnog hostinga ali sve zavisi od vašeg sajta i od potreba. U Dreamhosting ponudi nalazi se nekoliko paketa koji se gostuju na standardnom hard disku od kojih vam preporučujemo da uzmete bilo koji paket pod nazivom STANDARD, PROFESIONAL ili PREMIUM jer oni uključuju besplatni SSL sertifikat a on je veoma bitan za vaš sajt što se tiče pozicije na pretraživačima ali i sigurnosti funkcionisanja podataka na vašem sajtu.
Svaki wordpress hosting dolazi sa cPanelom preko koga možete jednim klikom instalirati WordPress a takođe ukoliko nemate nameru da radite, možete angažovati nas kako bismo instalirali WordPress i podesili potrebne teme.

WordPress omogućuje više od 200 templejta, to jest tema koje automatski menjaju izgled to jest dizajn vašeg sajta. Osim velikog broja besplatnih tema, WordPress omogućuje i posebno napravljene teme koje se posebno naplaćuju ali s obzirom na veliki izbor besplatnih tema retko kome je potrebno da plati wordpress temu. Također wordpress sajt možete proširivati dodacima koji se nazivaju pluginovi a oni omogućuju da se jednostavnim instaliranjem proširuje funkcionalnost sajta različitim korisnim stvarima.
Vaši kupci će biti oduševljeni brzinom koliko se vaš sajt dobro učitava.

Vi naručite hosting a mi ćemo vam po potrebi pomoći da sajt postavite na hosting za wordpress. Sigurni smo da ćete izborom najbolje usluge wordpress hostinga biti zadovoljni kvalitetom usluge.

Ono što bi smo veoma istakli to je da uz wordpress hosting možete dobiti besplatan domen što retko ko omogućuje. Kvalitetan i pouzdan hosting jeste ono što je potrebno za svaki uspešan web sajt. On omogućuje da sajt uvek bude dostupan zainteresovanim klijentima a sigurni smo da ćete imati veći broj porudžbina i bolje poslovanje firme nego sajt koji je hostovan na nepouzdanom hostingu.

Pomoću wordpress sistema možete veoma brzo i lako da upravljate vašim sajtom. Bilo da se radi o dodavanju stranica, objava, proizvoda ili usluga koristeći neke od mnogobrojnih dodataka za wordpress sajt uz kvalitetan hosting biće vam veoma lako zbog ažuriranja koje ne morate plaćati nekom drugom.

WordPress hosting vam omogućuje da postavite online prodavnicu, da možete uz wordpress CMS jednim klikom postaviti vas web shop. Zato ćete biti sigurni da ćete uz samo kvalitetan hosting moći ostvariti svoje želje i namere.

Dobar wordpress hosting može da hostuje vaš sajt veoma lako jer vam on omogućuje da pokrenete svoj sajt praktično rečeno jednim klikom, koristeći Softaculos program za instalaciju koji se nalazi na vašem wordpress nalogu u okviru cPanela. Možete veoma lako instalirati wordpress i koristiti vaš sajt na serveru koji je optimizovan za brzinu sajta i nadgledan 24 sata dnevno svih 365 dana u godini. S obzirom da je wordpress besplatan sistem za upravljanje sajtovima on poseduje nekoliko dodataka tako da može da zadovolji potrebe za bukvalno svaku vrstu web sajta. Najčešće se website u WordPressu koristiti za postavljanje reklamnog sajta za firmu, apartmane, predstavljanje usluga i proizvoda kao i za pravljenje online prodavnica koristeći Woocommerce plugin.

Takođe wordpress se koristi i za pravljenje sajtova za male oglase, sajtova za vesti, sajtova za online kurseve i mnoge druge namene. Veliki izbor tema u svakom wordpress sajtu omogućuje vam da napravite predivan sajt potpuno besplatno. Kada instalirate wordpress, bitno je samo da ga redovno ažurirate što se radi veoma jednostavno klikom na dugme za ažuriranje koje se nalazi unutar upravljačkog sistema vašeg panela na wordpress hosting sajtu. Takođe veliki je izbor uputstava i tutorijala koje će vam pomoći da postavite sajt i da sa njim upravljate uspešno a takođe možete nam se i javiti ukoliko je potrebna podrška i pomoć oko wordpress sajta.

Naravno ukoliko već imate sajta drugom hostingu a niste zadovoljni trenutnim hostingom, možemo vam besplatno premestiti sajt na hosting koji ste odabrali jednostavnim slanjem zahteva.

Svaki wordpress hosting sadrži najnoviju verziju PHP kao i ostalih programa koji su potrebni da bi sajt funkcionisao besprekorno.

Zato je da bi vaš sajt bio brz i vaš posao dobro funkcionisao veoma važno da sajt postavite na hosting koji je pouzdan i kvalitetan i koji će brzo uspeti da isporuči vaš sajt potencijalnim klijentima i svim ostalim posetiocima koji su zainteresovani za poslovanje vaše firme.

Optimizovanje WordPress sajta kako bi pružio najbolje rezultate dolazi u svim paketima koji god da odaberete. Zato odaberite jedan od ponuđenih hostinga koji vama više odgovara.